Bravecto

Bravecto

Bravecto kutyáknak

BRAVECTO egy fluralaner hatóanyag-tartalmú, bolha- és kullancsfertőzések kezelésére használható új termék a piacon.

Ez egyben az egyik előnye is, mert jelenleg rezisztenciát még nem tapasztaltak használatakor. Az ízesített tablettát könnyű alkalmazni, mert a kutyák szívesen megeszik, alkalmazása biztonságos (rövid ideig előfordulhat mellékhatásként enyhe gyomor-bélpanasz). Hatása háromszor hosszabb ideig tart, mint a spot on készítményeké. A védelem fél nap alatt kialakul, és 12 hétig (barna kutyakullancs ellen csak 8 hétig) tart. Biztonságosan alkalmazható vemhes vagy szoptató állatok esetében, illetve 8 hétnél és 2 kg-nál nehezebb kölykökön is. Alkalmazása más gyógyszerek hatását nem befolyásolja. Hatása maradéktalan rendszeresen kozmetikázott, fürdetett vagy úsztatott kutyák esetében is. A termék segít kiirtani a bolhapopulációt a kutya környezetében is.

Hátránya: a bolháknak és kullancsoknak meg kell kapaszkodni az állaton, és el kell kezdeni vért szívni. Elvileg a szer előbb elpusztítja az élősködőt, mint az beoltaná a fertőzést, de a terjesztett betegségek átvitelének lehetősége nem zárható ki teljesen. Nincs repellens hatása, a szúnyogokat nem tartja távol.

Napi költsége (12 hétre számolva)

Kutyák részére:

A Bravecto 2-4,5 kg tabletta ára: 7 635 Ft. Napi atlag ar 80 ft

A Bravecto 4,5-10 kg tabletta ára: 7 960 Ft. Napi atlag ar 86 ft

A Bravecto 10-20 kg tabletta ára: 8 900 Ft. Napi atlag ar 92 ft

A Bravecto 20-40 kg tabletta ára: 9 460 Ft. Napi atlag 100 ft

A Bravecto 40-60 kg tabletta ára: 10 210 Ft. napi atlag 110 ft

Napi átlag ár 80-110 ft között van.

Megrendelhető a kutyatap24@gmail.com címen, vagy megvásárolható patikánkban.

Bravecto macskáknak

Már megjelent a macskáknak készült Bravecto. A fluralaner hatóanyag tartalmú készítmény védelmet nyújt kullancsok és bolhák ellen. Ellentétben a kutyás készítménnyel, macskák számára rácsepegtető oldat formájában érhető el, amely 12 hetes védelmet biztosít. A kezelést követően a bolha elleni hatás 12 órán belül, a kullancs elleni hatás pedig 48 órán belül kialakul. Az állat súlyától függően háromféle kiszerelésben kapható.

Hátránya, hogy a bolháknak és kullancsoknak meg kell kapaszkodni az állaton, és el kell kezdeni vért szívni. Elvileg a szer előbb elpusztítja az élősködőt, mint az beoltaná a fertőzést, de a terjesztett betegségek átvitelének lehetősége nem zárható ki teljesen.

Megrendelhető a kutyatap24@gmail.com címen, vagy megvásárolható patikánkban.

Bravecto kutyáknak, Bravecto macskáknak


VÉNYKÖTELES / RECEPTKÖTELES TERMÉKEK MEGRENDELÉSE

1. Rendelje meg nálunk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: 294-2518, 294-1734,

Mobil: 06/30-538-4736

Szóbeli rendelését erősítse meg e-mailben: kutyatap24@gmail.com

Felvesszük önnel a kapcsolatot a termék ára, mennyisége, és várható szállítási idejével kapcsolatos információkkal.

2. Az eredeti receptet levélben, vagy személyesen juttassa el hozzánk: MURMUCZOK KFT 1184 Budapest, Lenkei u. 3.

Az állatorvosi receptnek az 50/2006. FVM rendelet alapján az alábbi adatokat kell tartalmazni: a készítményt felíró állatorvos neve, címe, kamarai kőrbélyegző lenyomata, a kezelt állat faja, darabszáma, a beadás módja, a kezelés időtartama, az állattartó neve, címe, aláírása.

Egy recepten csak egy fajta készítmény lehet!